VoltEgySzer applikáció

A VoltEgySzer applikáció 6 modul segítségével nyújt segítséget abban, hogy a felhasználó hiteles forrásból és minél többet megtudhasson az egyes szerekről, azok kedvelt és nem kívánt hatásairól, veszélyeiről, valamint a megelőzés és a gyógyulás lehetőségeiről. Mobilizált drogprevenció.

Kvíz
Játszhattok kvízzel, ahol 100%-os teljesítmény esetén a maximális elért pontszámotokat bemutatva számos konditeremben ingyen edzhettek az ország több városában is.

Képregények
Interaktív animációkkal kísért képregényeken keresztül ismerhetitek meg két szerhasználó fiú és lány történetét és azokat a védő-és kockázati tényezőket, amik segíthetik vagy hátráltathatják a szerhasználatról való leszokást.

Szer – tár
Megtudhatjátok, hogy az egyes szereket mióta használja az emberiség, valamint, hogy használatuk milyen kockázatokat rejthet. Fontos információkat kaphattok mind a klasszikus szerekről, mind az új szintetikus drogokról (pl. designer drogok).

Elváltozás-sokk
Egy sziluetten megjelenő pontokra bökve megismerhetitek az egyes szerek férfi és női testre és viselkedésre gyakorolt azonnali, rövidtávú és hosszútávú hatásait.

Ha ö tenné…
Választható mondatok segítségével beszélgethettek egy virtuális szerhasználóval. A feladatotok, hogy jó irányba tereljétek Őt. Mivel számos ellenállás van benne, nem lesz egyszerű dolgotok!

Kit keressek?
Végül hozzáférhettek a Magyarországon elérhető, megyénként kiemelt ellátóhelyek listájához (Kit keressek?). A teljes listát a honlapon belül a szintén Kit keressek? névre keresztelt menüpontban találod meg.

Az applikáció számos modulja többször is használható, újabb és újabb rejtett tartalmakra bukkanhatsz így. Reméljük, hogy az alkalmazást Te is hasznosnak és érdekesnek találod majd!

Az applikációt az alábbi helyekről tudod ingyenesen letölteni:

available-on-the-app-store-1345130940 standard-icon-googleplay-app-store